Skip Navigation
Τεχνολογία

Τεχνολογία

Η έμφαση στην τεχνολογία και η συνεχής αναζήτηση της καινοτομίας είναι θεμελιώδεις πυλώνες της φιλοσοφίας της MetLife, για τη βελτίωση της εμπειρίας των ασφαλισμένων μας και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

Τεχνολογία

Η έμφαση στην τεχνολογία και η συνεχής αναζήτηση της καινοτομίας είναι θεμελιώδεις πυλώνες της φιλοσοφίας της MetLife, για τη βελτίωση της εμπειρίας των ασφαλισμένων μας και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

Καινοτομία

Kαινοτόμες on line και mobile υπηρεσίες για τους ασφαλισμένους μας

H MetLife προσφέρει στους ασφαλισμένους καινοτόμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, που έχουν αποσπάσει διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, σας εξοικονομούν χρόνο, διευκολύνουν την εξυπηρέτησή σας 24/7 και σας βοηθούν να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον το δικό σας και της οικογένειάς σας, χωρίς κανένα άγχος και κόπο.

e-Services

e-Services

Θέλετε να έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή στο πρόγραμμα ασφάλισης σας, όπου κι αν βρίσκεστε;

Τώρα, στη MetLife έχουμε τη λύση για εσάς!

Εγγραφείτε δωρεάν στην πρωτοποριακή υπηρεσία e-Services και:

 • ανατρέξτε ανά πάσα στιγμή στις παροχές του προγράμματος σας
 • ενημερωθείτε για το ποσό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από το πρόγραμμας σας
 • δείτε άμεσα τις βασικές πληροφορίες του προγράμματός σας
 • ενημερωθείτε για το ύψος του Συνταξιοδοτικού σας Λογαριασμού σύμφωνα με τις τρέχουσες επενδυτικές σας επιλογές
 • παρακολουθείστε την εξέλιξη του λογαριασμού σας σε βάθος χρόνου, ανάλογα με τα επενδυτικά εργαλεία που έχετε επιλέξει
 • υποβάλλετε ηλεκτρονικά το αίτημά σας 
 • εκτυπώστε φορολογικές βεβαιώσεις, ατομικά πιστοποιητικά, ενημερώσεις και άλλα χρήσιμα έγγραφα
 • συμβάλλετε και εσείς στην προστασία του περιβάλλοντος, μειώνοντας την χρήση χαρτιού και ενέργειας

Για εσάς που έχετε ομαδικό πρόγραμμα, με την προυπόθεση ότι έχετε τον δικό σας λογαριασμό e-Services, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες της πρωτοποριακής υπηρεσίας e-Claims και να διαχειριστείτε το Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισής σας, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος!

Με ένα κλικ εδώ, κάνετε login ή δημιουργία νέου λογαριασμού και αποκτάτε γρήγορα και εύκολα τον δικό σας λογαριασμό e-Services, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος!

Κλείστε τώρα ραντεβού από το κινητό σας τηλέφωνο!

Η app-αραίτητη εφαρμογή για να κλείσεις ραντεβού με γιατρό του ABC, με ένα απλό sms

H ΜеtLife παρουσιάζει σήμερα τη βελτιωμένη εφαρμογή για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα, μία εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της ΜеtLife να έχουν άμεση πρόσβαση, 24 ώρες το 24ωρο,  σε πληροφορίες σχετικές με το δίκτυο ΑΒC των συνεργαζόμενων Νοσοκομείων, Κλινικών και Διαγνωστικών Κέντρων.

Το Advanced Benefit Club (ABC) αποτελεί ένα δυναμικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο, το οποίο περιλαμβάνει  τα περισσότερα νοσοκομεία στην Αττική και την περιφέρεια, διαγνωστικά κέντρα στην Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς και πάνω από 2.000 ιατρούς σε όλη την επικράτεια.

H εφαρμογή παράλληλα, προσφέρει χάρτη με οδηγίες πρόσβασης, ώστε οι ασφαλισμένοι να βρίσκουν εύκολα το πλησιέστερο σε εκείνους νοσοκομείο ή κλινική, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες, ως προς τις διαδικασίες νοσηλείας ή χρήσης του δικτύου για διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων.

Επίσης συμπεριλαμβάνει χρήσιμες λειτουργίες που δίνουν:

 • πληροφορίες ως προς τα εφημερεύοντα νοσοκομεία και φαρμακεία, μια λειτουργία που επίσης συνοδεύεται από χάρτη και οδηγίες πρόσβασης,
 • άμεση πρόσβαση στο τηλεφωνικό κέντρο Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων της МеtLife, 24 ώρες το 24ωρο, στα τηλέφωνα, 365 ημέρες τον χρόνο, με ένα απλό τηλεφώνημα στο 800 800 99 99 (από σταθερό χωρίς χρέωση) ή στο 210 6127722 (από κινητό)
 • συμβουλές για Πρώτες Βοήθειες
 • δυνατότητα δημιουργίας της προσωπικής σας τηλεφωνικής ατζέντας και αποθήκευσης χρήσιμων τηλεφώνων με δυνατότητα ταχείας κλήσης
 • πληροφορίες για τις παροχές και τα προνόμια που έχουν οι ασφαλισμένοι, μέσω του δικτύου Advanced Benefit Club.

Η χρησιμότητα της νέας αυτής εφαρμογής δεν σταματά όμως μόνο εδώ, καθώς ο σχεδιασμός της δεν περιορίζεται μόνο στην ενημέρωση, αλλά επεκτείνεται και στη διάδραση, αφού επιτρέπει στον ασφαλισμένο να κλείσει ραντεβού με γιατρό του δικτύου Advanced Benefit Club της MetLife!

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν για όλους τους ασφαλισμένους της МеtLife, με τα αντίστοιχα προγράμματα που περιλαμβάνουν τα δωρεάν προνόμια του Advanced Benefit Club, αλλά όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση και να αξιοποιήσουν λειτουργίες όπως τα εφημερεύοντα νοσοκομεία ή οι οδηγίες Πρώτων Βοηθειών.

Την εφαρμογή μπορεί ο καθένας να κατεβάσει δωρεάν τόσο από το App Store® (για iPhone®) όσο και από το Google Play™ (για Android™), κάνοντας αναζήτηση από το κινητό τηλέφωνο με τη φράση «MetLife Greece».

Με την ψηφιακή εξυπηρέτηση της MetLife, κανένας πια χαμένος χρόνος!

Οι αναβαθμισμένες ψηφιακές εφαρμογές της MetLife, e-Services και  e-Claims είναι στη διάθεση σας με νέες, πρωτοποριακές λειτουργίες οι οποίες σας δίνουν τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε εύκολα και γρήγορα τα θέματα που αφορούν στο ομαδικό σας συμβόλαιο.