Υπερηφάνεια για τους καλύτερους! Για μια ακόμη χρονιά, οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές της MetLife  έχουν δυναμική παρουσία στο Million Dollar Round Table

 

Για τη MetLife, μια εταιρία που για πάνω από 55 χρόνια πρωτοπορεί στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, οι άνθρωποι ήταν και παραμένουν το σημαντικότερο πλεονέκτημά της. Οι εξειδικευμένοι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές που αποτελούν το δίκτυό της είναι αυτοί που, με την τεχνογνωσία και την πείρα τους, με τις ικανότητες και το ταλέντο τους αλλά και με την ενσυναίσθηση και την ακεραιότητά τους, διασφαλίζουν ότι η MetLife μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία σε κάθε πρόκληση.

Το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο των συνεργατών της επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά, καθώς 40 Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές του δικτύου της MetLife κάλυψαν όλες την προϋποθέσεις για να ενταχθούν στο MDRT: το θεσμό που συγκεντρώνει τους άριστους του ασφαλιστικού κλάδου διεθνώς. Ειδικότερα, από τους 40 Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές που κάλυψαν τις προϋποθέσεις, οι 26 ήδη έγιναν ενεργά μέλη του θεσμού.

Μάλιστα δύο από τους συνεργάτες της MetLife, επιτυγχάνοντας υψηλές επιδόσεις, κατάφεραν να καταλάβουν θέσεις σε κορυφαίες κατηγορίες. Συγκεκριμένα, ο κ. Ζακ Σούσης εντάχθηκε στην κατηγορία Top of the Table, ενώ ο κ. Συμεών Μακέδος εντάχθηκε στην κατηγορία Court of the Table. Επιπλέον, o συνεργάτης της MetLife, κ. Κυριάκος Χατζηστεφάνου που μετρά 14 έτη συμμετοχής στον οργανισμό, έχει οριστεί Υπεύθυνος Επικοινωνίας Μελών του MRDT Ευρώπης για το 2020 – 2021.

Έχοντας ιδρυθεί το 1927, το Million Dollar Round Table (MDRT) είναι σήμερα μια παγκόσμια, ανεξάρτητη ένωση, η οποία αριθμεί περισσότερους από 65.000 επαγγελματίες στις πωλήσεις ασφαλειών ζωής και χρηματοοικονομικών προϊόντων, από 500 και πλέον εταιρίες σε 70 χώρες και περιφέρειες. Όλα τα μέλη της ένωσης διακρίνονται για την άριστη επαγγελματική τους κατάρτιση, για την τήρηση αυστηρών κανόνων δεοντολογίας, καθώς και για την εξαιρετική ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών τους1.

Η συμμετοχή στο MDRT αναγνωρίζεται διεθνώς ως κριτήριο επαγγελματικής αριστείας στον κλάδο. Για να γίνει κανείς μέλος, θα πρέπει να καλύπτει μια σειρά από υψηλές προϋποθέσεις, όσον αφορά το ύψος της πρωτοετούς παραγωγής ή προμήθειας, καθώς και το ύψος του εισοδήματος.

Τα τελευταία χρόνια, γίνεται όλο και μεγαλύτερος ο αριθμός των συνεργατών της MetLife που καταφέρνουν με τις επιδόσεις τους να καλύπτουν αυτές τις προδιαγραφές και να διατηρούν ενεργό και σταθερή παρουσία στο MRDT. Για την ακρίβεια, σήμερα το 50% των μελών του MDRT από την Ελλάδα ανήκει στο δυναμικό των αποκλειστικών συνεργατών της MetLife, γεγονός που επιβεβαιώνει την υπεροχή του δικτύου της. 

Σε μια περίοδο όπου οι ανάγκες των ανθρώπων αλλάζουν και εξελίσσονται, γίνεται όλο και πιο σημαντικός ο ρόλος των εξειδικευμένων επαγγελματιών, οι οποίοι θα μπορέσουν να σχεδιάσουν κατάλληλες λύσεις και να δημιουργήσουν μακροπρόθεσμα πρόσθετη αξία για κάθε ασφαλισμένο, λειτουργώντας ως σύμβουλοι ζωής.

Αναγνωρίζοντας τον κρίσιμο αυτό ρόλο, η MetLife επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη και την επιτυχία των συνεργατών της. Φροντίζει να τους εφοδιάζει με κατάλληλα εργαλεία και δεξιότητες, αξιοποιώντας σύγχρονες πρακτικές και προγράμματα εκπαίδευσης και πιστοποίησης. Υποστηρίζει την καριέρα τους, παρέχοντας εξατομικευμένα πλάνα ανάπτυξης, ένα δομημένο σύστημα κινήτρων, αλλά και ένα περιβάλλον ευκαιριών, στο οποίο μπορούν να εξελίσσονται προσωπικά και επαγγελματικά.

Η αξία αυτής της επένδυσης αποτυπώνεται στις υψηλές – σε παγκόσμια κλίμακα – επαγγελματικές επιδόσεις των συνεργατών της, στις συνεχείς διακρίσεις τους, αλλά πάνω από όλα στη γνώση, στο ήθος και στην αφοσίωση με την οποία βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό χιλιάδων ασφαλισμένων.

 

Συγχαρητήρια σε όλους!

 

 

Contact:

MetLife
Katerina Karabekou
Communication & Event Specialist