Κύκλος Επιτυχημένων Ασφαλιστών και Star Agents της MetLife για το 2021

Η MetLife ανακοίνωσε τα ονόματα των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, οι οποίοι περιλαμβάνονται στον Κύκλο Επιτυχημένων Ασφαλιστών της εταιρίας για το 2021, καθώς και των μελών που διακρίθηκαν ως Star Agents.

Ο Κύκλος Επιτυχημένων Ασφαλιστών έχει καθιερωθεί από τη MetLife εδώ και τρεις δεκαετίες. Αποτελείται από υψηλού επιπέδου επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, οι οποίοι διακρίνονται για τις επιδόσεις, αλλά και για το ήθος και για την επαγγελματική τους συμπεριφορά, τόσο εντός της εταιρίας όσο και στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Η συμμετοχή στον Κύκλο Επιτυχημένων Ασφαλιστών της MetLife καθορίζεται από έναν συνδυασμό ποσοτικών και ποιοτικών κριτηρίων. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα παραγωγικά τους αποτελέσματα, ο υψηλός δείκτης διατηρησιμότητας συμβολαίων, η άμεμπτη επαγγελματική σταδιοδρομία του μέλους, καθώς και η συμβολή στην ενίσχυση της φήμης της εταιρίας και στην προώθηση του ασφαλιστικού θεσμού.

Ο τίτλος του Star Agent απονέμεται ετησίως στα μέλη του Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών με τις κορυφαίες επιδόσεις στη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς. Πρόκειται για επαγγελματίες, οι οποίοι ξεχώρισαν για τα αποτελέσματά τους βάσει των κριτηρίων ένταξης στον Κύκλο, λαμβάνοντας την ανώτατη διάκριση.

«Στους αβέβαιους καιρούς που ζούμε, ο ρόλος της ιδιωτικής ασφάλισης, αλλά και του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή,  γίνεται όλο και πιο σημαντικός και απαραίτητος. Η αγορά και η κοινωνία χρειάζονται εξειδικευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι μπορούν να κατανοήσουν τις νέες ανάγκες, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των ασφαλισμένων και να προτείνουν εξατομικευμένες λύσεις. Είμαστε υπερήφανοι γιατί η MetLife διαθέτει ένα σπουδαίο δυναμικό τέτοιων επαγγελματιών, οι οποίοι λειτουργούν πραγματικά ως χρήσιμοι σύμμαχοι και σύμβουλοι ζωής για τους ασφαλισμένους μας» ανέφερε σχετικά ο κ. Κώστας Δερβεντζής, επικεφαλής του Agency της MetLife Ελλάδος.

«Τη δύσκολη χρονιά που πέρασε, οι συνεργάτες του δικτύου της MetLife απέδειξαν για μια ακόμη φορά τις ικανότητές τους, αλλά και το αίσθημα ευθύνης και την αφοσίωσή τους στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων. Βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα στους πελάτες τους, έτοιμοι να δώσουν λύσεις και να αντιμετωπίσουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές καταστάσεις. Ο θεσμός του Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών και του Star Agent τιμά φέτος την προσπάθεια και τα επιτεύγματα αυτών των ανθρώπων, που χτίζουν καθημερινά με τη δουλειά τους ένα υψηλό επαγγελματικό πρότυπο τόσο για την εταιρία μας, όσο και για την αγορά», τόνισε ο κ. Στέλιος Ναζλής, επικεφαλής του Direct Sales Force της MetLife Ελλάδος.

 

Ακολουθεί ο κατάλογος του Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών και των Star Agents της MetLife για το 2021.

ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ (ΚΕΑ) 2021

ΑΡΙΣΤΕΙΟ

ΑΛΕΞΑΝΙΑΝ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΒΑΣΙΟΥ ΓΙΑΝΝΑ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΑΤΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΟΡΣΑΛΙΑ

ΜΑΚΕΔΟΣ ΣΥΜΕΩΝ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΣΟΥΣΗΣ ΖΑΚ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ-ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

ΦΥΡΟΓΕΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

 

ΠΛΗΡΗ ΜΕΛΗ

ΓΟΓΓΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΕΓΓΛΕΖΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΜΕΤΡΙΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

ΜΠΙΣΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΝΙΟΛΑΚΗ ΑΝΝΑ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΗΛ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΤΣΙΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

ΠΟΥΡΛΙΔΑΣ ΘΩΜΑΣ

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ

ΤΣΑΛΠΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΣΟΠΑΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ

ΓΑΛΑΤΑΣ ΘΩΜΑΣ

ΛΕΚΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΑΛΤΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ

ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ

ΚΟΣΜΑΔΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

STAR AGENTS 2021

ΑΛΕΞΑΝΙΑΝ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΒΑΣΙΟΥ ΓΙΑΝΝΑ

ΓΟΓΓΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΟΡΣΑΛΙΑ

ΜΑΚΕΔΟΣ ΣΥΜΕΩΝ

ΜΕΤΡΙΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

ΣΟΥΣΗΣ ΖΑΚ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

 

Contact:

MetLife
Katerina Karabekou
Communication & Event Specialist