Με το Life Cover Plus της MetLife εξασφαλίζουμε την προστασία των αγαπημένων μας

Η δημιουργία οικογένειας λειτουργεί ως καταλύτης στη ζωή μας, αλλάζοντας για πάντα την καθημερινότητα και τις προτεραιότητές μας.  Ακόμη κι αν η ρουτίνα μας κάνει καμιά φορά να το ξεχνάμε, τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι αυτά που βρίσκονται στον πυρήνα της ύπαρξής μας, δίνοντας νόημα σε ό,τι κάνουμε, σε ό,τι ονειρευόμαστε και σχεδιάζουμε. Πράγματι, όλοι ευχόμαστε να είμαστε πάντα γεροί και κοντά στην οικογένειά μας, να μοιραζόμαστε καλές και δύσκολες στιγμές, να παρέχουμε ασφάλεια, φροντίδα και υποστήριξη ο ένας στον άλλο. Ωστόσο, η ζωή έχει και απρόοπτα. Και το να προνοούμε για την προστασία των πολύτιμων ανθρώπων της ζωής μας από κάθε κίνδυνο που μπορεί να τους αγγίξει, δεν είναι αρνητική σκέψη, αλλά πράξη αγάπης.

Η ασφάλιση ζωής είναι ένας προσιτός και εγγυημένος τρόπος για να διασφαλίσουμε πως αν κάτι μας συμβεί, οι δικοί μας άνθρωποι θα μπορέσουν να το διαχειριστούν οικονομικά, χωρίς να χρειαστεί να αλλάζει ριζικά το επίπεδο διαβίωσής τους. Κι αυτό γιατί, σε περίπτωση απώλειας ζωής, ένα καλό πρόγραμμα ασφάλισης παρέχει στους δικαιούχους ένα σημαντικό κεφάλαιο, που τους επιτρέπει να καλύψουν έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις, πάγιες δαπάνες ή ακόμα και την υλοποίηση μελλοντικών σχεδίων, όπως οι σπουδές των παιδιών.

Δεν είναι λίγοι, λοιπόν, αυτοί που εξετάζουν σοβαρά την επιλογή ενός τέτοιου προγράμματος, με την ευχή να μείνει αχρείαστο! Και σε αυτή την περίπτωση, όμως, η επένδυση στην ασφάλεια και τη φροντίδα της οικογένειάς τους δεν πάει χαμένη. Αντίθετα, ανάλογα με το πρόγραμμα που διαθέτουν, μπορεί να αποφέρει όφελος, με τη μορφή της επιστροφής μέρους των χρημάτων που επένδυσαν.

Αυτή τη δυνατότητα προσφέρει, μεταξύ άλλων, το Life Cover Plus της MetLife, το οποίο προβλέπει καταβολή κεφαλαίου σε περίπτωση διάγνωσης σοβαρής ασθένειας και απώλειας ζωής. Ειδικά στην περίπτωση ατυχήματος, το κεφάλαιο καταβάλλεται διπλό στους δικαιούχους. Ο ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το ύψος του κεφαλαίου κάλυψης, το οποίο μπορεί να φθάνει μέχρι το ποσό των 50.000 ευρώ. Επιλογή υπάρχει και ως προς τη διάρκεια του προγράμματος, η οποία μπορεί να διαμορφωθεί στα 15, στα 20 ή στα 25 έτη. Το ασφάλιστρο είναι σταθερό σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, ενώ προβλέπεται απαλλαγή πληρωμής των ασφαλίστρων, σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας για εργασία.

Επιπλέον, όμως, το Life Cover Plus παρέχει το σημαντικό πλεονέκτημα της επιστροφής ασφαλίστρων, εάν δεν γίνει χρήση του κεφαλαίου. Ειδικότερα, εάν στη λήξη του προγράμματος δεν έχει καταβληθεί κάποια παροχή, ο ασφαλισμένος έχει το δικαίωμα να λάβει το 25% των καθαρών ασφαλίστρων που έχει πληρώσει. Έτσι, ανάλογα με τη διάρκεια του προγράμματος και το ύψος του κεφαλαίου που έχει επιλέξει, θα έχει στη διάθεσή του ένα ποσό, το οποίο θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει όπως ο ίδιος θέλει.

Επιλέγοντας ένα κατάλληλο πρόγραμμα ασφάλισης και τη σιγουριά μιας αξιόπιστης ασφαλιστικής δύναμης, μπορούμε να προστατέψουμε ουσιαστικά το μέλλον της οικογένειάς μας. Η MetLife, η εταιρία που συνέβαλε στην οικοδόμηση του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα, μπορεί να υποστηρίξει υπεύθυνα και με συνέπεια αυτή την απόφαση. Με 152 χρόνια διεθνούς παρουσίας και πάνω από 55 χρόνια στη χώρα μας, αλλά και με μια ισχυρή κουλτούρα που βασίζεται στην οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με κάθε ασφαλισμένο της, η MetLife αποτελεί εγγύηση για τη φροντίδα των αγαπημένων μας προσώπων.

Η οικογένειά μας είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε. Με την ασφάλιση ζωής, γνωρίζουμε πως, ό,τι κι αν συμβεί, οι άνθρωποι που αγαπάμε περισσότερο στον κόσμο, θα μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους και να συνεχίσουν τη ζωή τους, όπως πριν. Μπορούμε να συνεχίσουμε να χαιρόμαστε μαζί τους το σήμερα, νοιώθοντας μεγαλύτερη σιγουριά για το αύριο.

Θάλεια Αγγελίδη

Head of Marketing & Communications MetLife

 

 

Contact:

MetLife
Katerina Karabekou
Communication & Event Specialist