ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ -ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Στη MetLife προτεραιότητά μας είναι, πάνω απ’ όλα, η προστασία των εργαζομένων μας, των συνεργατών μας και όλων των πελατών μας, αλλά ταυτόχρονα και η απρόσκοπτη και ομαλή συνέχιση της εξυπηρέτησής σας.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουμε ήδη λάβει όλα τα απαραίτητα, προληπτικά μέτρα, ώστε να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού και ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Ε.Ο.Δ.Υ., εφαρμόσαμε την εξ’ αποστάσεως εργασία για τους εργαζομένους μας.

Θα συνεχίσουμε  να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να ανταποκρινόμαστε άμεσα στα αιτήματά σας, τηλεφωνικά και μέσω των ψηφιακών μας μέσων. Συγκεκριμένα:

Ατομικά Προγράμματα

  • Μπορείτε να υποβάλλετε κάθε αίτημα  που αναφέρεται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας, καθώς και αιτήματα αποζημιώσεων, απευθείας στο γραφείο πωλήσεων που σας εξυπηρετεί ή στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή.
  • Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε πληροφορία, σχετικά με την οφειλή του ασφαλιστηρίου σας ή θέματα που αφορούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εξυπηρέτησης e-Services, μπορείτε να υποβάλετε σχετικό αίτημα, στέλνοντας  e-mail στη διεύθυνση contact@metlife.gr ή στέλνοντας μήνυμα μέσω της πλατφόρμας e-Services, εφόσον έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας.
  • Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε πληροφορία ή ραντεβού με συνεργαζόμενα νοσοκομεία, γιατρούς ή διαγνωστικά κέντρα, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 8008009999 (από σταθερό) ή στο 210-6127722 (από κινητό).

Ομαδικά Προγράμματα

Α) Αιτήματα Αποζημιώσεων

  • Σχετικά αιτήματα μπορούν να υποβάλλονται, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής e-Claims, εφόσον είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία για το συγκεκριμένο συμβόλαιο.
  • Αν υπάρχει oποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με τη χρήση της ηλεκτρονικής εφαρμογής e-Claims μπορείτε να το  υποβάλλετε, μέσω e-mail στη διεύθυνση eClaims.Help.Desk@metlife.gr.
  • Σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιείτε την ηλεκτρονική εφαρμογή e-Claims, η διαχείριση των αιτημάτων θα πραγματοποιείται, μόνον εφόσον υποβληθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (συμπληρωμένο και ενυπόγραφο έντυπο αποζημίωσης, αποδείξεις, παραπεμπτικά, κλπ.) ηλεκτρονικά στη διεύθυνση GroupClaimsInfo@metlife.gr.
  • Για την άμεση εξυπηρέτησή σας προτείνεται η χρήση του Δικτύου Συνεργαζόμενων Παρόχων  υπηρεσιών Υγείας (δικτύου απευθείας πληρωμών), εφόσον προβλέπεται από το ομαδικό σας συμβόλαιο. Για πληροφορίες ή ραντεβού με συνεργαζόμενα νοσοκομεία, γιατρούς ή διαγνωστικά κέντρα, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 8008009999 (από σταθερό) ή στο 210-6127722 (από κινητό).

 

Β) Λοιπά αιτήματα

  • Οποιοδήποτε ερώτημα ή αίτημά σας θα μπορεί να υποβάλλεται ηλεκτρονικά, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης Greece.eServices@metlife.gr.
  • Εναλλακτικά, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρία σας.

Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για κάθε νεότερη εξέλιξη.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ευχόμαστε να περάσει γρήγορα και ανώδυνα αυτή η δοκιμασία.

Είμαστε πάντα δίπλα σας.

 

 

Contact:

MetLife
Katerina Karabekou
Communication & Event Specialist