Σε μια περίοδο όπου ο ασφαλιστικός κλάδος αντιμετωπίζει σαρωτικές αλλαγές παγκοσμίως, η αξιοποίηση της καινοτομίας και της ψηφιακής τεχνολογίας αποτελεί καταλυτικό παράγοντα ανταγωνιστικότητας και ανάπτυξης.

Αναγνωρίζοντας εγκαίρως τις απαιτήσεις αλλά και τις ευκαιρίες της ψηφιακής εποχής, η MetLife έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών και συστημάτων, που αλλάζουν τα δεδομένα στην εξυπηρέτηση των πελατών της. Σημείο αναφοράς στην ψηφιακή στρατηγική της MetLife είναι η πλατφόρμα e-Claims για τους πελάτες των ομαδικών συμβολαίων, η οποία έχει αποσπάσει Silver Award στην κατηγορία Εφαρμογές Internet of Things & m&m, για το 2015.

Σήμερα, κάνοντας ένα ακόμη βήμα στον ψηφιακό της μετασχηματισμό, η MetLife προχώρησε στην αναβάθμιση της εφαρμογής e-Claims, με στόχο να την καταστήσει ακόμη πιο λειτουργική και φιλική προς στο χρήστη.

Ποια είναι τα καινοτομικά λειτουργικά χαρακτηριστικά της νέας πλατφόρμας

  • Νέος σχεδιασμός, ο οποίος σας εξασφαλίζει καλύτερη εμπειρία, περισσότερη ταχύτητα, λιγότερο άγχος.
  • Προσβασιμότητα παντού και responsive δυνατότητα, για άψογη προβολή της εφαρμογής στο κινητό και το tablet σας!
  • Λιγότερη γραφειοκρατία! Κατάργηση της διαδικασίας έκδοσης-υπογραφής-αποστολής της Αίτησης Αποζημίωσης (cl-13).
  • Αύξηση του καταβαλλόμενου ορίου, σε όλα τα έξοδα, στα 500 ευρώ, για όλες τις κατηγορίες εξόδων.
  • Δυνατότητα φόρτωσης αρχείων (παραστατικών, βεβαιώσεων κ.λπ.) στην πλατφόρμα, από τον υπολογιστή  ή το tablet σας, ώστε να εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο.
  • και το κυριότερο…

Αποζημιώνεστε μέσα σε μόλις 48 ώρες!

Πλέον, με τη χρήση της αναβαθμισμένης πλατφόρμας e-Claims, η κατάθεση της αποζημίωσής σας, στον τραπεζικό σας λογαριασμό μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε 48 ώρες από την υποβολή της αίτησής σας.

Η εφαρμογή e-Claims αποτελεί μια σημαντική πρωτοπορία της MetLife και προσφέρει τη δυνατότητα online καταχώρισης εξωνοσοκομειακών αποζημιώσεων από τους ασφαλισμένους με ομαδικό ασφαλιστήριο.

Αν είστε λοιπόν ασφαλισμένος της MetLife, μέσω του ομαδικού προγράμματος της εταιρείας σας, διεκδικήστε τώρα τα προνόμια της εφαρμογής e-Claims.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να κάνετε χρήση της εφαρμογής e-Claims είναι απαραίτητη η εγγραφή σαςχωρίς απολύτως κανένα κόστοςστην πλατφόρμα e-Services, η οποία σας προσφέρει μια ολική πληροφόρηση για τα ασφαλιστικά σας προϊόντα, ανεξαρτήτως κλάδου ή καναλιού πωλήσεων. Μεταξύ άλλων, παρέχει τη λειτουργία e-Billing, ηλεκτρονική επικοινωνία μέσω email, καθώς και καθημερινή ενημέρωση δεδομένων, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική για τα επενδυτικά προϊόντα.