Η έμφαση στην τεχνολογία και η συνεχής αναζήτηση της καινοτομίας είναι θεμελιώδεις πυλώνες της φιλοσοφίας της MetLife, για τη βελτίωση της εμπειρίας των ασφαλισμένων της και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

Τόσο η πλατφόρμα е-Services, η οποία επιτρέπει στους πελάτες μας να διαχειρίζονται τα συμβόλαιά τους 24/7, όπου και όποτε το επιθυμούν, από το γραφείο ή το σπίτι, τον υπολογιστή ή το τάμπλετ τους όσο και η βραβευμένη πλατφόρμα е-Claims,που δίνει τη δυνατότητα αποζημίωσης, εντός 48 ωρών από τη στιγμή της υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών, είναι καινοτομίες που αναβαθμίζουν σημαντικά το επίπεδο της παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών στην ελληνική αγορά, εξοικονομώντας για τους ασφαλισμένους πολύτιμο χρόνο και χρήμα.

Άμεση πρόσβαση, 24 ώρες το 24ωρο,  σε πληροφορίες, σχετικές με το δίκτυο ΑΒC.

Σε συνέχεια αυτών των δύο σημαντικών καινοτομιών, παρουσιάζουμε σήμερα τη βελτιωμένη εφαρμογή για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα, μία εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας  να έχουν άμεση πρόσβαση, 24 ώρες το 24ωρο,  σε πληροφορίες σχετικές με το δίκτυο ΑΒC των συνεργαζόμενων Νοσοκομείων, Κλινικών και Διαγνωστικών Κέντρων.

Το Advanced Benefit Club (ABC) αποτελεί ένα δυναμικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο, το οποίο περιλαμβάνει  τα περισσότερα νοσοκομεία στην Αττική και την περιφέρεια, διαγνωστικά κέντρα στην Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς και πάνω από 2.000 ιατρούς σε όλη την επικράτεια.

H εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, παράλληλα προσφέρει χάρτη με οδηγίες πρόσβασης, ώστε οι ασφαλισμένοι μας να βρίσκουν εύκολα το πλησιέστερο σε εκείνους νοσοκομείο ή κλινική, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες, ως προς τις διαδικασίες νοσηλείας ή χρήσης του δικτύου  για διαγνωστικές εξετάσεις.

Επίσης συμπεριλαμβάνει χρήσιμες λειτουργίες που δίνουν:

  • πληροφορίες ως προς τα εφημερεύοντα νοσοκομεία και φαρμακεία, μια λειτουργία που επίσης συνοδεύεται από χάρτη και οδηγίες πρόσβασης,
  • άμεση πρόσβαση στο τηλεφωνικό κέντρο Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων της МеtLife, 24 ώρες το 24ωρο, στα τηλέφωνα, 365 ημέρες τον χρόνο, με ένα απλό τηλεφώνημα στο 800 800 99 99 (από σταθερό χωρίς χρέωση) ή στο 210 6127722 (από κινητό)
  • συμβουλές για Πρώτες Βοήθειες,
  • δυνατότητα δημιουργίας της προσωπικής σας τηλεφωνικής ατζέντας και αποθήκευσης χρήσιμων τηλεφώνων με δυνατότητα ταχείας κλήσης,
  • πληροφορίες για τις παροχές και τα προνόμια που έχουν οι ασφαλισμένοι, μέσω του δικτύου Advanced Benefit Club.

Η χρησιμότητα της εφαρμογής δεν σταματά όμως μόνο εδώ, καθώς ο σχεδιασμός της δεν περιορίζεται μόνο στην ενημέρωση, αλλά επεκτείνεται και στη διάδραση.

Έτσι, η νέα εφαρμογή σάς επιτρέπει να κλείσετε ραντεβού με γιατρό του δικτύου Advanced Benefit Club της MetLife!

Τέλος, ιδιαίτερα χρήσιμη είναι η λειτουργία που σας δίνει τη δυνατότητα να υπολογίσετε το ποσό που πρέπει να αποταμιεύσετε για τα χρόνια της συνταξιοδότησης ή για τη δημιουργία ενός κεφαλαίου που θα χρησιμοποιηθεί για τις σπουδές και την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών σας.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν για όλους τους ασφαλισμένους μας, με τα αντίστοιχα προγράμματα που περιλαμβάνουν τα δωρεάν προνόμια του Advanced Benefit Club, αλλά όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση και να αξιοποιήσουν λειτουργίες όπως τα εφημερεύοντα νοσοκομεία ή οι οδηγίες Πρώτων Βοηθειών.

Την νέα εφαρμογή» μπορεί ο καθένας να κατεβάσει δωρεάν τόσο από το App Store® (για iPhone®) όσο και από το Google Play™ (για Android™), κάνοντας αναζήτηση από το κινητό τηλέφωνο με τη φράση «MetLife Greece».