Όπως θα έχετε πιθανά πληροφορηθεί από τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ή τα ΜΜΕ, ο νέος Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (General Data Protection Regulation) βρίσκεται ήδη σε ισχύ, από τις 25 Μαΐου 2018.

Συνεπείς προς όλες τις απαιτήσεις του νέου κανονισμού, έχουμε ήδη φροντίσει να ετοιμάσουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, φόρμες, συμβόλαια, έντυπα και ηλεκτρονικά, ώστε να:

  • προσδιορίσουμε λεπτομερώς και ευκρινώς το ρόλο μας και τις υποχρεώσεις μας, προς εσάς.
  • περιγράψουμε με ακρίβεια και με εύληπτο τρόπο όλα τα δικαιώματά σας, ώστε να μπορέσετε να κρίνετε εσείς, αν και πως επιθυμείτε να τα διαχειριστούμε και με ποιον τρόπο μπορείτε να τα ασκήσετε.

Στο πλαίσιο αυτό, σχεδιάσαμε ένα νέα έντυπο, με τίτλο ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ διαθέσιμο, ανά πάσα στιγμή,  τόσο στην ιστοσελίδα της εταιρείας όσο και σε όλες τις ηλεκτρονικές,  εν ισχύ, πλατφόρμες μας.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της εφαρμογής του νέου κανονισμού, έχουμε ανανεώσει όλες τις συμβάσεις συνεργασίας μας, με όλους τους συνεργάτες μας, για να βεβαιωθούμε ότι όλοι έχουν συμμορφωθεί στις απαιτήσεις της νέας νομοθεσίας.

Eσείς, έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας;

Σύμφωνα με τον νέο κανονισμό, είναι απαραίτητη η συγκατάθεσή σας για να συνεχίσουμε να συλλέγουμε, να τηρούμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία, αλλά και η  συγκατάθεσή σας για τα ευαίσθητα προσωπικά σας στοιχεία (εκτός των περιπτώσεων που ο νόμος ορίζει ότι δεν είναι απαραίτητη). Με τη συναίνεσή σας αυτή, μας δίνετε τη δυνατότητα να:

  • βελτιώνουμε συνεχώς το επίπεδο της εξυπηρέτησης που σας προσφέρουμε,
  • μαθαίνετε και να χρησιμοποιείτε πρώτοι όλα μας τα νέα προϊόντα και τις καινοτομίες μας, όπως τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες е-Services και e-Claims,
  • διασφαλίζουμε ότι η συνεργασία σας με τη МеtLife θα σας αφήνει πάντα 100% ικανοποιημένο,
  • λαμβάνετε το ενημερωτικό μας newsletter, με τα νέα μας, όλες τις σύγχρονες τάσεις στην υγεία και το ευ ζην και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

και σας εξασφαλίζει πολλά άλλα πλεονεκτήματα.

Βεβαίως,  έχετε, ανά πάσα στιγμή, το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας. Εμείς, θα σεβαστούμε πλήρως αυτή σας την απόφαση.

Στη МеtLife, εδώ και 150 χρόνια, βασίζουμε τις σχέσεις μας, με τους πελάτες μας, πάνω σε αξίες, αναλλοίωτες στον χρόνο, στην εντιμότητα, τη διαφάνεια, την ειλικρίνεια.

Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στο μέλλον.

Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι προτεραιότητά μας!