Από τις 25 Μαΐου 2018 μπαίνει σε ισχύ ο Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (General Data Protection Regulation).

Πρόκειται για έναν ευρωπαϊκό κανονισμό, που θα εφαρμοστεί ταυτόχρονα σε όλες τις χώρες-μέλη της Ε.Ε. και έχει σαν στόχο να προστατέψει την επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων των πολιτών, από τρίτους και να εξασφαλίσει το απόρρητο των  προσωπικών πληροφοριών που μας δίνουν οι ασφαλισμένοι μας, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Τέτοιες πληροφορίες είναι τα προσωπικά στοιχεία, τα στοιχεία της πιστωτικής  κάρτας ή ακόμη και πληροφορίες σχετικές με ιατρικά θέματα και θέματα υγείας, πολλές από τις οποίες έχουν ζητηθεί και από εμάς,  για την έκδοση ή εξυπηρέτηση του συμβολαίου των ασφαλισμένων μας.

Στη МеtLife, εδώ και 150 χρόνια, βασίζουμε τις σχέσεις μας με εσάς, τους πελάτες μας, στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, ως προϋπόθεση μίας καλής και μακροχρόνιας συνεργασίας.

Όπως ακριβώς πράττουμε όλα αυτά τα χρόνια, έτσι και τώρα, προετοιμαζόμαστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του νέου κανονισμού και  να συνεχίζουμε να χτίζουμε υγιείς και διάφανες σχέσεις με εσάς.

Με αυτό το σκεπτικό, πολύ σύντομα:

Α) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να  ενημερώσουμε για τη νέα πολιτική- η οποία θα είναι ανά πάσα στιγμή προσβάσιμη σε όλους καθώς και για τον τρόπο άσκησης των δικαιωμάτων που προβλέπει ο νέος κανονισμός.

Β) θα ζητήσουμε εκ νέου τη συγκατάθεσή σας για τη διατήρηση και χρήση των προσωπικών στοιχείων που μας εμπιστεύονται.

Γ) θα ανανεώσουμε όλες τις αιτήσεις, προτάσεις, φόρμες και άλλα έγγραφα, ηλεκτρονικά και έντυπα, που χρησιμοποιούμε στη συνεργασία μας, στα οποία επίσης θα ζητούμε τη συναίνεσή σας.

Στον ψηφιακό κόσμο στον οποίο ζούμε σήμερα, η ιδιωτικότητα είναι πολύτιμη και για εμάς στη MetLife, είναι απόλυτη προτεραιότητά να εξασφαλίσουμε αυστηρά την προστασία της.