Μερικές φορές, η καθημερινότητα μάς κάνει να παραμελούμε άθελά μας αγαπημένους μας ανθρώπους ή να δίνουμε προτεραιότητα στις ανάγκες των παιδιών μας.   Σκεφθείτε όμως ότι και για τους γονείς μας, προτεραιότητα είμαστε εμείς και πολλές φορές και εκείνοι βάζουν πίσω τις δικές τους ανάγκες.

Είναι καιρός να ανατρέψουμε αυτή τη συνθήκη, δείχνοντάς τους πόσο τους αγαπάμε και δίνοντας την προσοχή μας, σε εκείνους.

Μία καλή ευκαιρία είναι η γιορτή της μητέρας που έρχεται σύντομα. Ένα καλό δώρο θα ήταν να χαρίσετε στον άνθρωπο που μας έφερε στη ζωή ένα πρόγραμμα πρόληψης και φροντίδας της υγείας του και μάλιστα εξειδικευμένο στα γυναικολογικά θέματα.

Διαβάζουμε παντού ότι, τα τελευταία χρόνια, τα ποσοστά γυναικολογικού καρκίνου συνεχώς αυξάνονται και μάλιστα, στις μεγαλύτερες ηλικίες, οι πιθανότητες εμφάνισης της ασθένειας είναι πολύ περισσότερες. Η ιατρική πρακτική όμως, έχει αποδείξει ότι ακόμη και σε αυτές τις ηλικίες, αν διαγνωστεί έγκαιρα, μπορεί να προληφθεί ή/και να αντιμετωπιστεί.

Ας μην αφήσουμε τη μητέρα μας απροστάτευτη και αντιμέτωπη με τον νόμο των πιθανοτήτων.

Ας της χαρίσουμε ένα πρόγραμμα με το οποίο θα προστατέψει την υγεία της, χωρίς να υπολογίσει το κόστος των προληπτικών ελέγχων, που μπορεί να είχε σχεδιάσει να αποταμιεύσει για εμάς!

Το πρόγραμμα  Lady Care της MetLife είναι ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα συνδυασμένων  παροχών, που αντιμετωπίζει τον γυναικολογικό καρκίνο σφαιρικά, από την πρόληψη, μέχρι την αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος, σε περίπτωση διάγνωσης της ασθένειας.

Το πρόγραμμα Lady Care θα δώσει στη μητέρα μας τη δυνατότητα να επιλέξει η ίδια το επίπεδο ασφάλειας και προστασίας της υγείας που επιθυμεί (GOLD ή PLATINUM) το οποίο και ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες, στις δυνατότητες και στις επιθυμίες της.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα Lady Care της MetLife.

  • Υποστηρίζει την πρόληψη αλλά και τη θεραπεία για τη νόσο που θα παρουσιαστεί σε γυναικείο στήθος, τράχηλο, ωοθήκες, μήτρα, σάλπιγγες και κόλπο.
  • Δωρεάν ετήσιες, προληπτικές εξετάσεις, επίδομα χειρουργικής αποκατάστασης (€2.000), μηνιαίο επίδομα υποστήριξης, για ένα χρόνο (€500) και εφάπαξ αποζημίωση, σε περίπτωση διάγνωσης γυναικολογικού καρκίνου, η οποία φτάνει έως τα €40.000!
  • Επιπλέον των παροχών του Προγράμματος Lady Care, η ασφαλισμένη αποκτά πρόσβαση στα προνόμια και τις υπηρεσίες του Advanced Benefit Club, οι οποίες προβλέπουν μεταξύ άλλων, δωρεάν ιατρικές, διαγνωστικές εξετάσεις, προνομιακές τιμές και εκπτώσεις σε μια πλειάδα ιδιωτικών κλινικών όπως: Ιατρικό Αθηνών, Ιασώ, Ευρωκλινική,  Βιοκλινική και αλλού.
  • Κάθε ασφαλισμένη που θα διαγνωστεί με γυναικολογικό καρκίνο θα αποζημιωθεί 30 ημέρες μετά τη διάγνωση της νόσου. Ενδεικτικά, το ετήσιο κόστος ασφάλισης μιας γυναίκας ηλικίας 30 ετών είναι  €119,61, στο πρόγραμμα Gold και € 141,78, στο πρόγραμμα Platinum.

Κάντε στη μητέρα σας δώρο το πρόγραμμα Lady Care της MetLife και εξασφαλίστε ότι θα την έχετε κοντά σας, όσα περισσότερο γίνεται!

Ενημερωθείτε με λεπτομέρειες από τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ή στο τηλέφωνο 210 8787000 και στο www.metlife.gr.