Η MetLife, συνεπής στη δέσμευσή της απέναντι στη νέα γενιά, ήταν χορηγός και των φετινών προγραμμάτων που υλοποιεί το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece.Φέτος, το πρόγραμμα της  Μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης και του Φοιτητικού Διαγωνισμού Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «JA Start Up 2020» έγιναν υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας.  Παράλληλα, ήταν χορηγός του 17ου Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Φοιτητικής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «JA Europe Enterprise Challenge 2020» που φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από το Junior Achievement Greece, διαγωνισμό στον οποίο η εταιρεία μας απένειμε το Signature Award για καινοτομικές ιδέες στην κατηγορία «Customer Focus».

Στα 7 χρόνια της συνεργασίας μας για την Ελλάδα, η MetLife και το MetLife Foundation, στηρίζουν το θεσμό έμπρακτα, τόσο σε επίπεδο οικονομικής στήριξης όσο και με τη θερμή παρουσία των εθελοντών και μεντόρων μας.

Στόχος μας είναι να δίνουμε σε παιδιά και νέους πρόσβαση σε γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με την οικονομία και την επιχειρηματικότητα, παρέχοντάς τους με αυτό τον τρόπο τα εφόδια και την έμπνευση για να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο.

Οι δράσεις μας για την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα υλοποιούνται με την υποστήριξη του MetLife Foundation και σε συνεργασία με τον οργανισμό Junior Achievement Worldwide.

Μέχρι σήμερα, η MetLife και το MetLife Foundation, έχουν υποστηρίξει το πρόγραμμα με περισσότερα από $500.000, ενώ στο πρόγραμμα έχουν συμμετάσχει εθελοντικά περισσότερα από 400 στελέχη και ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές της MetLife Ελλάδας, οι οποίοι έχουν εκπαιδεύσει και καθοδηγήσει περισσότερους από 4.000 μαθητές και φοιτητές.

Δεσμευόμαστε ότι, με την ίδια πίστη θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στις ικανότητες και δυνατότητες των νέων ανθρώπων και στο μέλλον.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και εκείνες που διακρίθηκαν αλλά και σε όλες εκείνες που σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για όλους μας, δεν το έβαλαν κάτω, αλλά με πείσμα, πάθος και αφοσίωση ξεδίπλωσαν τη δημιουργικότητά τους και κατέθεσαν τις ιδέες τους.

Για εμάς, στη МеtLife, είναι όλοι και όλες νικητές και νικήτριες!