Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της MetLife Ελλάδος εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας για τη μεγάλη καταστροφή που έπληξε τη χώρα μας τις τελευταίες μέρες και κυρίως για τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν  στην Ανατολική και τη Δυτική Αττική.

Έχοντας συνείδηση της κοινωνικής μας ευθύνης, έχουμε ήδη προχωρήσει σε μια σειρά από ενέργειες, με σκοπό την άμεση  στήριξη και ανακούφιση των πληγέντων.

Συγκεκριμένα:

Αποκλειστική γραμμή επικοινωνίας 210 87 87 500

Όλοι οι ασφαλισμένοι μας αλλά και οι εργαζόμενοι και συνεργάτες μας που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα, μετά από τις πυρκαγιές, εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα στην αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή   210 87 87 500 που έχουμε δεσμεύσει.

Άμεση οικονομική βοήθεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για την κάλυψη αναγκών διαμονής, σίτισης και νοσοκομειακής φροντίδας

Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους δήμους των περιοχών, ώστε να παράσχουμε οικονομική ενίσχυση για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών διαμονής, σίτισης και νοσοκομειακής φροντίδας των πυρόπληκτων, σε συνεργασία με το δίκτυο των κλινικών και νοσοκομείων μας.

Σύσταση ομάδας εθελοντών

Ομάδα εθελοντών εργαζομένων μας και των οικογενειών τους βρέθηκε αμέσως στην περιοχή, για να συμμετάσχει στην πυρόσβεση αλλά και για να βοηθήσει στην ανακούφιση των πληγέντων, σε συνεννόηση με τους αντίστοιχους Δήμους.

Συγκρότηση έκτακτης ομάδας διαχείρισης

Συγκροτήσαμε άμεσα ειδική ομάδα διαχείρισης της τρέχουσας έκτακτης κατάστασης, για τον αποτελεσματικό συντονισμό των σχετικών ενεργειών.

Κινητοποίηση του MetLife Foundation

Τέλος, βρισκόμαστε ήδη σε επαφή με το MetLife Foundation, προκειμένου να αξιοποιηθεί, μέσα από περαιτέρω ενέργειες, η διεθνής εμπειρία της MetLife στην ανακούφιση των πληγέντων από φυσικές καταστροφές.

Για όλους εμάς, τους ανθρώπους της MetLife στην Ελλάδα, προτεραιότητα στις δύσκολες αυτές ώρας, είναι να στηρίξουμε με κάθε τρόπο, τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν.