Οι εθελοντές μας και πάλι στην πρώτη γραμμή!

Για μία ακόμη φορά ήταν εκεί, για να αφιερώσουν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους και να στηρίξουν το έργο του Παιδικού Χωριού SOS της Βάρης, την Τρίτη 10 Ιουλίου. Στην εκδήλωση συμμετείχε σχεδόν το σύνολο των εργαζομένων της εταιρίας, οι οποίοι ανέλαβαν τη συναρμολόγηση ειδών επίπλωσης, τα οποία στη συνέχεια δωρίστηκαν στο Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης, με σκοπό να καλύψουν ανάγκες εξοπλισμού στα σπίτια που κατοικούν τα παιδιά.  Η αγορά των επίπλων έγινε από την MetLife, κατόπιν συνεννόησης με τους υπευθύνους του Παιδικού Χωριού SOS.

Η κ. Έλσα Σταθοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εύρεσης Πόρων των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας, τόνισε: «Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους της MetLife για την τιμή να επιλέξουν και να στηρίξουν το έργο μας, με την προσωπική τους εργασία και συμμετοχή.  Η ενέργεια αυτή μας έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε από κοντά μια ομάδα νέων ανθρώπων, με κέφι, ενθουσιασμό και πάνω από όλα ευαισθησία και ειλικρινή διάθεση να προσφέρουν εκεί που υπάρχει ανάγκη. Όσο θα υπάρχουν τέτοιοι φίλοι που βρίσκονται στο πλευρό μας, είναι σίγουρο ότι θα μπορούμε να προσφέρουμε αγάπη, ασφάλεια και οικογενειακή ζεστασιά σε κάθε παιδί που είχε την ατυχία να τα στερηθεί κάποια στιγμή της ζωής του

Ο κ. Σταύρος Μιχαηλίδης, επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας και Marketing της MetLife Ελλάδος, ανέφερε σχετικά: «Για όλους εμάς στην MetLife, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί κοινή προτεραιότητα, που διαπερνά την κουλτούρα μας και υπηρετείται στην πράξη, μέσα από την πρωτοβουλία και τη συμμετοχή. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει, από τις σημαντικές εσωτερικές μας συναντήσεις, με τη μορφή ξεχωριστών εθελοντικών δράσεων, όπως η σημερινή: μια δράση, που μας έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε ενεργά, να εξασκήσουμε δημιουργικά τις ικανότητές μας στην ομαδική εργασία και να συμβάλλουμε στη βελτίωση της καθημερινότητας δεκάδων παιδιών, που φιλοξενούνται στο Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης.» 

Η συστηματική επένδυση στην ανάπτυξη του εταιρικού εθελοντισμού, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με τη συμμετοχή των εργαζομένων, των στελεχών και των ασφαλιστικών της συμβούλων, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των προγραμμάτων που υλοποιεί στην Ελλάδα και δομικό παράγοντα της παγκόσμιας στρατηγικής της МеtLife.