Ο Όμιλος ΝΝ απέκτησε τις δραστηριότητες της MetLife στην Ελλάδα

Ενημέρωση Μεριδιούχων

Μαρούσι, 28/03/2022

Η MetLife Α.Ε.Δ.Α.Κ. μετονομάζεται σε NN Α.Ε.Δ.Α.Κ.

Σας ενημερώνουμε ότι η MetLife Ανώνυμη Εταιρία Διαχειρίσεως Αμοιβαίων Κεφαλαίων μετονομάστηκε σε ΝΝ Ανώνυμη Εταιρία Διαχειρίσεως Αμοιβαίων Κεφαλαίων, με διακριτικό τίτλο NN A.E.Δ.Α.Κ.

Η εξέλιξη αυτή δεν επηρεάζει τις επενδύσεις σας, ούτε το επίπεδο της εξυπηρέτησής σας.

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, η ιστοσελίδα και τα στοιχεία επικοινωνίας μας παραμένουν τα ίδια και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή με το συνεργάτη που σας εξυπηρετεί, για να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις σας.

 

Μαρούσι, 31/01/2022

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας τον Ιούλιο 2021 σχετικά με την απόκτηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της MetLife στην Ελλάδα από τον Όμιλο ΝΝ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαδικασία αυτή ολοκληρώθηκε επιτυχώς στις 31 Ιανουαρίου 2022.

H MetLife AEΔAΚ, ως θυγατρική της ΜetLife ΑΕΑΖ, ανήκει πλέον στον Όμιλο ΝΝ, ο οποίος δραστηριοποιείται από το 1845 και έχει ισχυρή παρουσία σε 19 χώρες σε Ευρώπη και Ιαπωνία. Με έμφαση στον άνθρωπο και στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης, προσφέρει μία ευρεία γκάμα ασφαλιστικών και επενδυτικών λύσεων, έχοντας πάντα ως οδηγό τις εταιρικές του αξίες «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε». 

Οι επενδύσεις σας και το επίπεδο εξυπηρέτησης που απολαμβάνετε δεν επηρεάζονται από αυτή την εξέλιξη. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και τα στοιχεία επικοινωνίας μας παραμένουν τα ίδια, ώστε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή με το συνεργάτη που σας εξυπηρετεί για να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες σας.

Το επόμενο διάστημα, ως αποτέλεσμα της ολοκλήρωσης της συμφωνίας, τα εμπορικά σήματα της MetLife θα αντικατασταθούν με αυτά της NN.

Μία νέα εποχή ξεκινά!

Δείτε εδώ το σχετικό Δελτίο Τύπου.

Σχετικές διευκρινίσεις:

Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στα μερίδιά σας ή την επιλεγμένη επενδυτική πολιτική.

Δεν υπάρχει καμία αλλαγή αναφορικά με τα αμοιβαία κεφάλαια.

Τίποτα δεν αλλάζει όσον αφορά στην επικοινωνία και εξυπηρέτησή σας. Τόσο το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών όσο η ιστοσελίδα και τα στοιχεία επικοινωνίας παραμένουν τα ίδια. Συγκεκριμένα, για οτιδήποτε χρειαστείτε, επικοινωνείτε με την NN Hellas Α.Ε.Δ.Α.Κ στο 210 8787000.