Φορολογικές Βεβαιώσεις 2012

Νέες σύγχρονες, ηλεκτρονικές υπηρεσίες από τη MetLife Alico που σας εξασφαλίζουν άμεση και ασφαλή ενημέρωση όλη μέρα.


Από αυτή τη χρονιά έχετε τη δυνατότητα να συμβάλετε ενεργά στην προσπάθεια μας να μειώσουμε τις έντυπες επικοινωνίες που επιβαρύνουν το περιβάλλον και καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες ενεργειακών ρυπογόνων πόρων.


Για τη διευκόλυνση σας, η MetLife Alico σας παρέχει δύο υψηλής ασφάλειας και αξιοπιστίας λύσεις για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει.


1.
Εγγραφή στην υπηρεσία e services
Με την εγγραφή σας στην ηλεκτρονική υπηρεσία διαχείρισης συμβολαίων e services,  μπορείτε να παρακολουθείτε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας από τον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας, να πραγματοποιείτε ηλεκτρονικές πληρωμές, να τυπώνετε τις αποδείξεις και ειδοποιητήρια των πληρωμών σας  και να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις ειδοποιήσεις που σας αφορούν.

2. Log in στο σύστημα e certificate
Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στον ειδικά διαμορφωμένο σύνδεσμο που θα βρείτε τη φορολογική σας ενημέρωση. Θα σας ζητηθεί να εισάγετε τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου σας (ΑΦΜ) και τον ατομικό κωδικό που λάβατε από τη MetLife Alico για να αποκτήσετε  πρόσβαση.

 

 

 

 

© 2010 MetLife. All Rights Reserved. | PEANUTS © Peanuts Worldwide, LLC | Οροι χρήσης | Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Sitemap