Η Εταιρεία μας

Η MetLife δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1964 διαθέτοντας πάνω από 145 χρόνια εμπειρίας.

Είναι η εταιρία που καθιέρωσε τον θεσμό της ασφάλειας Ζωής στη χώρα μας και αποτελεί «μέτρο αναφοράς» στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά. Η MetLife είναι Νο1 επιλογή και στον τομέα των Ομαδικών Ασφαλίσεων.

Μέσα από μια ευρεία γκάμα ευέλικτων ατομικών και ομαδικών Ασφαλιστικών Προγραμμάτων, καλύπτει αποτελεσματικά τους κλάδους Ζωής, Προσωπικών Ατυχημάτων, Υγείας και Συνταξιοδότησης, παρέχοντας ολοκληρωμένη προστασία σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Αξιοποιώντας τη διεθνή τεχνογνωσία αλλά και την πλούσια εμπειρία που διαθέτει σε τοπικό επίπεδο, η MetLife έχει συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του θεσμού της Ιδιωτικής Ασφάλισης στη χώρα μας.

Στοχεύοντας στο πραγματικό όφελος των ασφαλισμένων της, η MetLife προσφέρει καινοτόμα και ευέλικτα Προγράμματα και Υπηρεσίες που ακολουθούν τις εξελίξεις στο ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται και στον τομέα των Αμοιβαίων Κεφαλαίων, μέσω της Εταιρίας MetLife Α.Ε.Δ.Α.Κ., και παρουσιάζει εξαιρετικά αποτελέσματα, τεκμηριώνοντας τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που προσφέρονται.

 

 

 

Στη MetLife, τόσο παγκόσμια όσο και στην Ελλάδα, έχουμε σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το οποίο υποστηρίζει σταθερά με ένα ευρύ φάσμα δράσεων την ενίσχυση φορέων με αξιόλογο κοινωνικό έργο.

 

Διαβάστε Περισσότερα για τις ενέργειες Εταιρικής Ευθύνης της MetLife


 

Το έργο και η προσφορά μιας ασφαλιστικής εταιρίας κρίνονται από τις σταθερές της επιδόσεις στην πορεία του χρόνου αλλά και από την οικονομική της ευρωστία. Η MetLife αναδεικνύει σταθερά τη σημασία των δεικτών οικονομικής ευρωστίας και παραγωγικότητας, εδραιώνοντας τη φερεγγυότητά της με γνώμονα το πραγματικό όφελος των Ασφαλισμένων της.

 

Διαβάστε Περισσότερα για τα Οικονομικά Στοιχεία της MetLife

 

Για εμάς, στην MetLife, η εργασία σημαίνει καθημερινή παρακίνηση, προτροπή να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και να θέλεις να αναπτυχθείς σε έναν παγκόσμιο οργανισμό με πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες.

Διαβάστε περισσότερα

 

Η διαφάνεια στις συναλλαγές διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο, ιδιαίτερα στην Αγορά της Ιδιωτικής Ασφάλισης, όπου οι υπηρεσίες της ουσιαστικά αποτελούν μια μελλοντική υπόσχεση και όλος ο θεσμός στηρίζεται στην εμπιστοσύνη ανάμεσα στα συμβαλλόμενα μέρη, ανάμεσα στον ασφαλιστή και τον ασφαλισμένο.

Διαβάστε περισσότερα