Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας

Για εμάς, στην MetLife, η εργασία σημαίνει καθημερινή παρακίνηση, προτροπή να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και να θέλεις να αναπτυχθείς σε έναν παγκόσμιο οργανισμό με πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες.

Συνεχώς επενδύουμε στους υπαλλήλους μας με υψηλή απόδοση, δημιουργικό & ομαδικό πνεύμα, καθώς και πρωτοβουλία στη λήψη αποφάσεων.

Οι άνθρωποι μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας ταλαντούχας και καλά δομημένης ομάδας για την οποία αισθάνονται υπερήφανοι. Η μέχρι τώρα πορεία μας, έχει να επιδείξει πολλά παραδείγματα υπαλλήλων που είχαν την δυνατότητα να εξελιχθούν μέσα στον οργανισμό ως αποτέλεσμα της σκληρής τους προσπάθειας.

Make Life Matter

Στην MetLife, έχουμε αποφασίσει ότι θέλουμε να είμαστε οι πρωτοπόροι της παγκόσμιας αλλαγής του κλάδου μας. Με την υποστήριξη των ανθρώπων μας θα αξιοποιήσουμε κάθε επαγγελματική ευκαιρία. Ενωμένοι κάτω από έναν κοινό σκοπό, έχοντας ο καθένας διαφορετικές αντιλήψεις, στοχεύουμε να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των πελατών μας.

Το εύρος των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, τα ασφαλιστικά προιόντα και τα ομαδικά προγράμματα που παρέχουμε, σας δίνουν τα εφόδια να προσπαθείτε για το καλύτερο. Ως μέλη μιας ποικιλόμορφης ομάδας, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τη διαφορά στις ζωές εκατομμυρίων πελατών σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι υπολογίζουν σε εμάς, για να τους βοηθήσουμε να συνεχίσουν να επιδιώκουν καθημερινά περισσότερα από τη ζωή. Ακολουθήστε μας!

 

«Ο κλάδος της Ιδιωτικής Ασφάλισης είναι ένα πεδίο δράσης με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, όπως αυτές προκύπτουν, σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε, από τη συρρίκνωση των παροχών της Κοινωνικής Ασφάλισης σε όλους τους τομείς που αυτή καλύπτει (Υγεία, Προστασία Οικογένειας, Σύνταξη).

Η διαχρονικότητα δε των καλυπτόμενων από τον ασφαλιστικό κλάδο αναγκών, αναδεικνύει τη δυναμική του επαγγέλματος της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου δίνει τη δυνατότητα για την ανάπτυξη καριέρας σε ένα σωστά οικοδομημένο επιχειρηματικό πλαίσιο, όπου εισοδήματα/εξέλιξη/παροχές είναι άμεσα συνδεδεμένα με τις φιλοδοξίες και τη δραστηριότητα του κάθε Συνεργάτη μας.

Σε ανθρώπους με συνέπεια, εργατικότητα, ειλικρίνεια και επαγγελματισμό, η Εταιρία επενδύει διατηρώντας επαγγελματικά Γραφεία Πωλήσεων για την πλήρη υποστήριξη των Συνεργατών της, αλλά και ένα ολοκληρωμένο πλάνο εκπαίδευσης – πιστοποίησης & υποστήριξής τους σε όλη τη διάρκεια της καριέρας τους. Εάν πιστεύετε ότι διαθέτετε τα παραπάνω προσόντα/χαρακτηριστικά και είστε πτυχιούχος ΤΕΙ / ΑΕΙ, στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα (σε doc, pdf ή παρόμοια μορφή) στην ηλεκτρονική διεύθυνση resumes.f2f@metlife.gr και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.»

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια για την υποχρεωτική επανεκπαίδευση και επαναπιστοποίηση γνώσεων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στους Τομείς Α’, Β’, Γ’ (Εγκεκριμένα από την ΤτΕ)