ZHN with MetLife

 • 4 απλοί τρόποι για να θέτουμε εφικτούς στόχους στο ξεκίνημα της χρονιάς!

  4 απλοί τρόποι για να θέτουμε εφικτούς στόχους στο ξεκίνημα της χρονιάς!

  Πόσες φορές, στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, βάζουμε στόχους που δεν καταφέρνουμε στο τέλος να υλοποιήσουμε;

  Πόση απογοήτευση μάς δίνει αυτή η διαπίστωση, όταν φτάνουμε να κάνουμε τον απολογισμό μας;

  Γιατί όμως χρειάζεται να φορτωνόμαστε με περισσότερο άγχος, από τη στιγμή που αυτά τα οποία επιδιώκουμε είναι αυτά που γεμίζουν τη ζωή μας με ευχαρίστηση και ικανοποίηση; Άλλοι θέλουν να κάνουν ένα νέο συναισθηματικό ξεκίνημα. Άλλοι θέλουν να προσέχουν περισσότερο τη διατροφή και την υγεία τους, ενώ άλλοι προγραμματίζουν ένα μεγάλο ταξίδι.

 • Γνωρίστε τη γοητεία του Ρεθύμνου

  Γνωρίστε τη γοητεία του Ρεθύμνου

  Πέρα από το λιτό λιμάνι και τη Φορτέτζα (το μεγαλύτερο Βενετσιάνικο φρούριο του νησιού), απλώνεται μια από τις πιο γοητευτικές παλιές πόλεις της Κρήτης: το Ρέθυμνο. Στα γραφικά του σοκάκια θα ανακαλύψετε Βενετσιάνικα σπίτια, που μαγνητίζουν το βλέμμα και ήσυχες αυλές στολισμένες με μπουκαμβίλιες, πίσω από τις οποίες κρύβονται πολύ καλά μικρά εστιατόρια και μοντέρνα ξενοδοχεία.

 • Παιδική παχυσαρκία: Προστατεύοντας τα συναισθήματα του παιδιού

  Παιδική παχυσαρκία: Προστατεύοντας τα συναισθήματα του παιδιού

  Τα τελευταία χρόνια, τόσο στη χώρα μας όσο και παγκοσμίως, το φαινόμενο της παιδικής και εφηβικής παχυσαρκίας έχει λάβει διαστάσεις επιδημίας και τα ποσοστά της αυξάνονται χρόνο με το χρόνο. Η λύση στο πρόβλημα είναι σύνθετη και απαιτεί την παρέμβαση των γονέων. Το πώς τώρα ένας γονέας θα προσεγγίσει ένα παιδί ή έναν έφηβο για να του μιλήσει αναφορικά με το σωματικό του βάρος αποτελεί ένα πολύ ευαίσθητο θέμα προς συζήτηση, το οποίο χρήζει τον ανάλογο λεπτό χειρισμό, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε μακροχρόνια τραυματική επίπτωση στον ψυχισμό του παιδιού. 

 • 5 τρόποι για να τρώμε καλύτερα αυτήν τη χρονιά

  5 τρόποι για να τρώμε καλύτερα αυτήν τη χρονιά

  Η αξία της σωστής διατροφής είναι πολλά περισσότερα από ένας αριθμός στη ζυγαριά μας. Ρωτήσαμε 2 διατροφολόγους να μας πουν μερικούς πρακτικούς τρόπους, για να τρώμε καλύτερα τη νέα χρονιά και ιδού οι συμβουλές τους:

 • Άδεια μετ’ αποδοχών: Χρησιμοποίησέ την σωστά

  Άδεια μετ’ αποδοχών: Χρησιμοποίησέ την σωστά

  Παρά τις φωτογραφίες, από μαγευτικά μέρη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, που βλέπουμε να ανεβάζουν στα κοινωνικά δίκτυα, τις εξωτικές παραλίες, τα σαββατοκύριακα μπροστά στο τζάκι με την οικογένεια, οι Έλληνες δεν αξιοποιούν πολύ τον χρόνο τους εκτός δουλειάς. Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα του ΟΟΣΑ οι Έλληνες είναι ο τέταρτος πιο σκληρά εργαζόμενος λαός παγκόσμια, δουλεύουν, κατά μέσο όρο 39 ώρες την εβδομάδα και δεν παίρνουν συχνά άδεια.

 • Accelerator Plus 2.0: H πρώτη απόφαση της χρονιάς

  Accelerator Plus 2.0: H πρώτη απόφαση της χρονιάς

  Μην το αναβάλλετε άλλο. Οι συνθήκες είναι τέτοιες που δεν μας επιτρέπουν να αφήνουμε τίποτα στην τύχη.

  Ξεκινήστε σήμερα κιόλας να βάζετε στην άκρη, έστω και ένα μικρό ποσό, ανάλογα με τις δυνατότητες και το εισόδημά σας και διαμορφώστε το μέλλον σας, όπως εσείς το θέλετε!

  Με το πρόγραμμα  Accelerator Plus 2.0 тης MetLife μπορείτε πια να πραγματοποιήσετε τα σχέδια και τα όνειρά σας!